May 26, 2013

Kebusyan Tahap Puncak Alam

                 Sorry kengkawan sebab aku dah delete entri aku yang sebelum-sebelum nih. Ala, nak sorry sorry pun korang bukan baca pun. Tapi kengkadang aku menyesal delete mereka sebab aku sendiri nak baca watikah-watikah aku sebelum tuh. Padahal dah banyak tahap pensel dah tuh. 

              Start hari Isnin aku dah busy dah. Sekarang nih, hari Ahad 26 Mei 2013 aku masih terangsang untuk menaip entri aku yang ketiga untuk tahun 2013 nih. Apa salahnya kan? 

             Okay, bye.

No comments:

Post a Comment

Pantun

Anak monyet panjat pokok kelapa,

Selamat datang dan jumpa lagi.


There was an error in this gadget